Üzletünk nyitvatartása:
S-Konyha Stúdió

Hétfő-Péntek: 9-18 óráig
Szombat: 9-12 óráig
Vasárnap: zárva

 

Dátum, idő:
S-Konyha Stúdió


Pontos idő:

 

 

Elérhetőségeink
S-Konyha – Mintha a sajátunkat készítenénk!

S-Konyha Stúdió

Cím: H-6000 Kecskemét, Izsáki út 76.
Tel/Fax: +36/76/492-429
E-mail: skonyha@skonyha.hu
Adószám: 13536943-2-03

Az S-Konyha Stúdió 2002-ben nyitott meg, és az azóta eltelt idő alatt elégedett vevők sokasága lett kiszolgálva. Partnereink, beszállítói körünk, és a mi stabilitásunkat jelzi, hogy mióta üzletünk megnyitott, a mai napig ugyanazok a beszállítók és partnerek, kikkel együtt fáradozunk az elégedett vevőkért. Az ő erősségük, stabilitásuk ad erőt és stabilitást nekünk is. A folyamatos továbbképzések, oktatások lehetővé teszik, hogy mindig napra készek legyünk, a divat, és a technikai fejlesztések terén egyaránt. Megnyitásunk óta ugyanazzal a csapattal dolgozunk kivitelezői téren is. Ügyes kezüknek köszönhetően tarthatunk ott, ahol tartunk.

konhyák

Célkitűzésünk a kezdetektől változatlan: „mintha a sajátunkat készítenénk!” A munkánkkal szemben a lehető legmaximalistábbak vagyunk, a sok éves tapasztalatnak köszönhetően, a háttérmunkába is belátást nyertünk, így szolgáltatásaink közé tartozik a szaktanácsadás is, mellyel sok bosszantó problémát már előre kiküszöbölhetünk. Így vevőink csupán annyit tapasztalnak, hogy minden milyen „flottul” működik. A speciális anyagok, konyhagépek és kiegészítők sokaságában elnavigáljuk a vevőt, a neki leginkább megfelelő megoldás felé. Tévhit, hogy a stúdióban vásárlás csak a gazdagok kiváltsága, nálunk a barátságos kiszolgálás nem feláras, akkor sem, ha csak egy csapteleppel kell a vevőt kiszolgálni.

Szeretettel várunk minden kedves leendő vásárlót.

 


Kecskemét Izsáki út 76. nagyobb térképen való megjelenítése

S-Konyha Stúdió Kecskeméten az M5-ös autópálya Kecskemét-nyugati lehajtójától 2 Km-re a központ felé haladva az Izsáki út 76. szám alatt található. Üzletünk könnyebb megtalálásában az alább elhelyezet térkép nyújthat segítséget, melynek egyes részleteire kattintva részletesebb nagyított képet kap.

                               
hanák rot punkt arrital elektrolux bosch siemens blanko franke fantázia Kft. ariston logo whirpool zanussi ewe indesit logo aeg logo cata